Lockout skal aldrig være en spareøvelse

De offentligt ansatte får nettobesparelse på løn i forbindelse med en eventuel lockout tilbageført til borgernære formål.

Jeg går meget op i ordenlighed og retfærdighed. Derfor tog jeg forud for byrådsmødet torsdag den 22 marts initiativ til at rejse et forslag om, hvordan vi håndterer en eventuel lockout i Mariagerfjord. Helt konkret at nettobesparelse på løn i forbindelse med en lockout skal tilbageføres til de enkelte fagområder.

En lockout er et hårdt redskab at bruge og et redskab der af samme grund skal bruges varsomt. Det rammer den enkelte ansatte på mange måde. Både i forhold til det økonomiske, men i særdeleshed også i forhold til følelsen af ens anerkendelse af det arbejde man lægger. Det er aldrig sjovt at blive låst ude!

Byrådet i Mariagerfjord er arbejdsgivere for alle kommunalt ansatte og derfor tog jeg sagen op i byrådet for, at vi som politikere skal tage stilling til, hvordan vi gerne vil behandle vores dygtige ansatte. Med det stillede forslag ønskede jeg, at vi som arbejdsgivere skal gå lige til stregen i forhold til, hvad vi må i forhold til vore medlemsskab i KL og samtidig gøre så meget vi kan for vores medarbejdere.

Jeg har den holdning, at med glade og tilfredse medarbejdere får vi også den bedste arbejdsindsat og som konsekvens også den bedste service. Jeg ønskede med forslaget, jeg stillede, at vi som arbejdsgiver anerkender den flotte indsats vores ansatte levere hver eneste dag. Det gælder pædagogen, der passer vores børn, Social- og Sundhedshjælperen, der passer på vores ældre eller den ansatte i borgerservice, der sørger for, at vi kan få pas og kørekort. Alle jeg møder på min vej gør mig stolt af at være fra Mariagerfjord.

Byrådet bakkede op om mit forslag - dog i lidt ændret form.

Vi har givet lovning på og vedtaget at ALLE midler, der er til overs i forbindelse med en lockout, bliver tilbageført til den kommunale service og vores ansatte krone for krone!

I Mariagerfjord bliver lockout IKKE en spareøvelse