Hvem er jeg?

Mit navn er Casper Karup Hedegaard, født 14. april 1988 på Aalborg Sygehus Nord. Jeg er opvokset i og omkring Hadsund, der ligger ved Mariager Fjord. Vandet og naturen haft en stor betydning for mig i min opvækst, og som barn brugte jeg næsten al min tid i det fri.

Min skolegang foregik hovedsagligt på Vindblæs Friskole og Randers Realskole. Især min tid på friskolen har betydet meget for mig og været med til at forme mig politisk. Det var en skole, hvor der var plads til forskellighed, og hvor skoledagen var spændende, fleksibel og inkluderende. 
Efter grundskolen tog jeg en HF og herefter læste jeg først en bachelor i finansiering og økonomi fra Aarhus Universitet og senere hen overbygningen, Cand.Merc i international strategi og ledelse, fra Copenhagen Business School.

Både sideløbende og efter mine studier har jeg haft beskæftigelse på fuldtid i forskellige roller og virksomheder. Senest har jeg jobbet som marketingchef i en virksomhed, der producerer fliser og havemøbler. Derudover har jeg siden 2014 haft min egen konsulentvirksomhed, hvor jeg  rådgiver start-up virksomheder i forhold til økonomi, strategi og marketing.


 
img_parallax.jpg

Hvorfor politik?

Jeg vil gerne være med til at forme, hvordan fremtiden i Danmark og verden skal se ud. Jeg har en masse tanker, idéer og ambitioner på samfundets vegne, og dem kan jeg bedst føre ud i livet ved aktivt politisk arbejde.

Lige så lang tid jeg kan huske, har jeg interesseret mig fra samfundet, og har haft stærke holdninger til det som foregik omkring mig. I skolen betød det meget for mig, at folk havde det godt og at ikke blev holdt udenfor, og jeg har tit rejst mig op i klassen og forsvaret en klassekammerat, hvis jeg ikke mente, at hvad der foregik var i orden. Og det med at rejse sig op og kæmpe for nogle eller

Som teenager blev jeg for alvor interesseret i poltik, og jeg var en kort overgang medlem af Konservativ Ungdom. Det var dengang Connie Hedegaard var den helt store stjerne som miljøminister og senere hen miljøkommisær. De to politiske områder var min store interesse og er det stadig i dag. Men jeg var jo ikke konservativ da det kom til stykket og derfor meldte jeg mig ud igen.

Der gik nogle år før jeg igen blev politisk aktiv og denne gang havde jeg brugt god tid på at overveje mit ideologiske ståsted, og jeg var mere socialliberal end noget andet. Derfor meldte jeg mig ind i Radikale Venstre, hvilket også stemte overens med mine store politiske interesseområde, den grønne omstilling og uddannelse.


Det ved ingen om mig

Selv om man er en offentlig person, så er der altid noget andre ikke ved om én. Nogle af de ting synes jeg kunne være sjovt at dele med jer her.

1. Jeg er utrolig dårlig til at huske navne. Det er virkelig et stort irritationsmoment for mig og det har altid været sådan. Ligemeget hvor spændende en samtale jeg har haft med en person, så er det tit, at navnet glipper. Derfor begyndte jeg for nogle år siden at skrive ned i en lille bog, hvem jeg har snakket med og hvornår og så lige et par stikord. Det har været en stor hjælp.

2. Jeg har engang vundet et badmintonstævne i Hadsund Badmintonklub. Jovist, så står der en pokal i montren i Hallerne i Hadsund, som jeg har været med til at vinde. Men hvis jeg skal være helt ærlig, så var det nok mest min makker, der sørgede for sejren.

3. Jeg burde have læst astrofysik i stedet for erhvervsøkonomi. Min helt store interesse er universet. Jeg synes, at astronomi er noget af det mest spændende i verden, og jeg læser næsten alle videnskabelige artikler, der bliver sendt ud. Om det så er om sorte huller supernovaer eller Higgs partikler, så sluger jeg det råt.

milky_way_over_crater_lake_ultra_hd_by_startravellerba3-d9krjdr.jpg

OI5A7323_fokus.jpg

Den største oplevelse i mit liv

At blive valgt er den største oplevelse i mit liv indtil videre. Det er en kæmpe ære og overvældende at vide, at der er mange mennesker, som tror på én og har tillid til, at man er den bedste til at repræsentere sig. Det er et ansvar, jeg tager meget seriøst. Jeg er hele tiden opmærksom på, at jeg ikke arbejder for mig selv og min egen dagsorden, men at jeg arbejder for alle de borgere, som har stemt på mig.

Derfor laver jeg også politik i åbne processer, hvor alle kan få lov til at byde ind og alle der har lyst og tid kan blive hørt. Jeg tror på, at man som politiker skal gøre alt, hvad man kan for at blive på jorden og i det nære og inddrage så mange som muligt i, hvad man laver.